Rólunk

Rólunk

Az eTalOnline tudja, hogy tanulni hatékonyan, motiváltan is lehet, mindegy milyen tantárgyról van szó. Mindazok számára, akik nem csak a túlélésre játszanak, hanem tényleges értéket várnak az oktatástól, az eTalOnline az egyik legvonzóbb alternatívát jelenti.

Hitvallásunk szerint az oktatás célja az, hogy a gyermekek képességeiből a legtöbbet hozza ki. Az eTalOnline-t azért hoztuk létre, hogy megmutassuk, a gyermekek képessége lehetőség és nem korlát.

Azon dolgozunk minden kurzuson, hogy a gyermekek és szüleik számára megteremtsük annak feltételét, hogy a választható személyes jövőképek palettája folyamatosan bővüljön.

Célunk, hogy a „muszáj tanulni” változzon „szívesen tanulok”-ká, és a szorongás helyét a gyermek sikerein keresztül vegye át a kiegyensúlyozottság. Olyan tananyagot és módszert alakítottunk ki, amivel ismét felkelthetjük a diákok tanulási motivációját, élményszerűvé, érthetővé tesszük az elsajátítandó ismereteket.

Az eTalOnline alapítói Boronyák Enikő pszichológus, gyógypedagógus, tanulásmódszertani szakember, és Dr. Kovács Tibor informatikus, a Budapesti Műszaki Egyetem docense, akinek fő szakterülete a 3D vizualizáció és animáció.  Tibor feladata megalkotni a kurzusok szakmai-tartalmi elemeit, míg Enikő az ismeretek átadásának tanulásmódszertani, didaktikai kidolgozását végzi. Velük találkozhatnak az eTalonSchool tantermi kurzusain is, mindketten oktatnak matematikát, 3D animációt és programozást. A magyar felvételi előkészítő tananyagának kidolgozója és oktatója Szentesi Kata tanár kolléganőnk, akinek több éves tapasztalata van a diákok felvételire való felkészítésében.


Mit kínálunk?

 

A matematika a legdémonizáltabb tantárgy a magyar oktatásban. Ugyanakkor egészen a középiskola végéig abszolút sikermérő, amellyel muszáj kiemelten foglalkozni. Ez a kettősség a legtöbb család számára 6-8 éven keresztül folyamatosan visszatérő szorongást jelent.

A magyar a másik tantárgy, ami szintén végig kíséri a gyermekek tanulmányit, és gyakran okoz komoly problémát, ami elsősorban abból adódik, hogy nem csak ismereteket kell elsajátítani, hanem magabiztos nyelvi kompetenciákat is ki kell alakítani. Ezt csak megfelelő módszerekkel lehet elérni, amit nem mindig kapnak meg a gyerekek az iskolában.

Ráadásul ebből a két tantárgyból kell a 10-14 éves korú a diákoknak az első nagy megmérettetésen jól teljesíteni – hisz a középiskolai felvételiken ez a két tantárgy szerepel.

Online matek és magyar kurzusaink eltérő mélységű és mennyiségű tananyagot kínáló csomagjai lehetővé teszik ez egyéni igényekhez és lehetőségekhez való alkalmazkodást. Online tananyagainkkal – bár ütemezetten – de a legoptimálisabb időbeosztással tudnak a gyerekek tanulni.

Online tanfolyamaink alkalmazkodnak az egyéni képességekhez és lehetőségekhez. A gyerekek színes, érdekes, igényesen elkészített anyagokat kapnak. Az online tér által nyújtott lehetőségeket legmesszebb menőkig kihasználjuk. A gyerekeknek és szüleiknek is folyamatos visszajelzést, segítséget adunk a minél hatékonyabb felkészülés érdekében.

Az eTalonSchool tantermi matek és magyar alapozó és felvételi előkészítő kurzusain, nyári táboraiban a gyerekek megélik, hogy tanulhatnak értőn, félelem, szorongás nélkül. Sőt még a matekot is lehet szeretni! Nálunk szívesen tanulnak a gyerekek. Csoportjainkban nincs lemorzsolódás, aki itt kezd, végig is járja… jövőre pedig jön a tesó is.