Barion Pixel

Anyanyelvi kompetencia-fejlesztő kurzus

„A magyar nyelvből készített központi írásbeli vizsgatesztek elsősorban nem tantárgyi, lexikális tudást mérnek, hanem azokat az eszköztudás körébe tartozó képességeket és készségeket, amelyek a középiskolában való eredményes továbbtanuláshoz szükségesek.”

Részlet az Oktatási Hivatal felvételi tájékoztatójából

Nyelvtani ismeretek

 

Tanulás

Anyanyelvi kompetenciák

Mindennapi használat

és gyakorlás

Szövegértés, fogalmazás

 

Stratégia és gyakorlat

Az anyanyelvi kompetencia fontossága a felvételin

Azért, mert…

      +1: élvezetes családi játék is lehet.

Modul
0
kvízkérdés
0 +
rejtvény
0 +

+ játékos fejtörők

Ajándék a biztos felkészüléshez

Ha most együtt vásárolsz matek és magyar Biztosra megyek felvételi előkészítő kurzust, az anyanyelvi kompetencia-fejlesztő kurzust ingyen kapja meg a gyermeked a sikeres felkészüléshez.

Fontos! Ha már van hozzáférésed az oktatási rendszerünkhöz, kérjük megrendelésedet az előzőleg, regisztrációkor megadott email címeddel add le! Ekkor az újonnan megvásárolt tanfolyam is bekerül a személyes oktatási fiókodba.

Rendelés menete

Válaszd ki, melyik tanfolyamot szeretnéd megrendelni, majd válaszd ki, hogy utalással vagy kártyával fizetsz. A díj beérkezését követően emailben küldjük a számlát és a hozzáférési információkat.

Biztonságos fizetés

A tanfolyamok árát biztonságos, bankkártyás fizetéssel is ki tudod egyenlíteni. Az adatok titkosított SSL csatornán kerülnek a bankhoz, így azokat mi nem látjuk.

Hol találom a kurzusaimat?

Az etalonline.hu oldal jobb felső sarkában találsz egy BELÉPÉS AZ OKTATÁSI KÖZPONTBA gombot. A gombra kattintva beléphetsz arra a felületre, ahol az összes megvásárolt kurzusodat megtalálod.

Kérdésed van?

Némelyikre biztosan választ találsz a Gyakori Kérdések között. Ha mégsem, keress bennünket bizalommal az info@etalonline.hu címen. Rövid időn belül válaszolunk.