Barion Pixel

MAGYAR KÖZÉPISKOLAI FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐ
8. OSZTÁLYOSOKNAK

Használd ügyesen a meglevő tudásod,
pótold a hiányosságaidat, és fejleszd a képességeidet!
Tanulj eTalon-módszerrel a stresszmentes felvételiért!
Mi nem csak a magyart tanítjuk meg neked, hanem a felvételire készítünk fel!

A magyar felvételire való készülés nehézsége, hogy bár kevesebb tárgyi tudást igényel, viszont több – sokszor megfoghatatlan – nyelvi kompetenciát.

Vagyis a 70 százaléka „józan paraszti ésszel” megírható, de sokszor éppen ennek a használatára nincsenek a gyerekek felkészülve.

A szülők szeretnének mindent megtenni annak érdekében, hogy a gyermekük egy magas pontszámú felvételi megírásával a vágyott középiskolába kerüljön be.

Milyen megodások kavarognak a szülők fejében?

„Vajon elég a gyermekem tudása és az iskolai felkészítés?”

„Én tanuljak a gyerekkel?”

„Fogadjak magántanárt?”

„Járjon több felvételi előkészítőre is?”

A sikeres felvételi megírásához speciális felkészülés szükséges.

Nem elég a tárgyi tudás, olyan készségeket és képességeket is el kell sajátítania a gyermeknek, amivel az ismereteit felvételi pontszámokká tudja alakítani.

A szülővel való tanulás gyakran még feszültebbé teszi a különben sem könnyű kamasz-szülő viszonyt.

Megfelelő – a felvételi felkészítésben is jártas – magántanárt nem könnyű találni, és nem is olcsó mulatság.

Sokszor a gyerekek megszokott, és különben is feszített időbeosztásába nehéz beilleszteni a magántanárt vagy a kötött idejű felvételi előkészítőket.

A szülők gyakran a lehetőségek és korlátok útvesztőjébe kerülnek.

Eláruljuk neked, hogy felelős szülőként hogyan tudsz legjobban segíteni a gyermekednek.

A sikeres felvételihez a kifejezetten ehhez kifejlesztett eTalon-módszer jelenti a kulcsot, amit szakembereink a sokéves felvételi előkészítős tapasztalataikra építve dolgoztak ki.

A tárgyi tudás átadása és a hatékony feladatmegoldási stratégiák tanítása mellett nagy hangsúlyt fektetünk a nyelvi kompetenciát igénylő feladatok begyakorlására is (szólások, szókereső feladatok, szövegértés, fogalmazás).

Pszichológus, tanulásmódszertani szakemberünk, Enikő segített a tananyag összeállításában, a magyarázatok megfelelő nyelvre való lefordításában, didaktikai egymásra építésében.

Magyar tanárnőnk, Kata, közvetlen, fiatalos lendületével élvezetessé teszi a tantárgy tanulását, a feladatok kitöltését. Kisujjában van a felvételi egész rendszere, tudja, melyik területeket kell hangsúlyosan fejleszteni vagy tanulni. Osztálytermi előkészítőinken és magántanárként is több száz gyerek sikeres magyar felvételijében segédkezett.

Az eTalon-módszer előnyei

Hogyan használd a tananyagot?
Tanácsok a gyerekeknek

A segítség videókkal tanuld meg a téma elméleti tananyagát!

Oldd meg a feladatlapod feladatait, és nézd meg a hozzájuk tartozó magyarázó videókat!

Teszteld a tudásod néhány feladat után a kvízzel!

Ellenőrizd az eredményeidet, ha kell, ismételj!

Ha lelkiismeretesen végighaladsz a kurzus tananyagán és betartod az ajánlásainkat, akkor alapos tudással, nagy gyakorlattal csaphatsz bele a felvételibe. Mivel a stressz legjobb ellenszere a biztos tudás és jó felkészültség, így a felvételi is egy kellemes izgalom lesz.

felvételi előkészítő tapasztalat
0 év
tanított diák
0 +
magyar jegy javulás
+ 1
elégedett felvételiző
0 %

Bízhatsz bennünk és szaktudásunkban!

Boronyák Enikő
pszichológus, gyógypedagógus, 
tanulásmódszertani szakember

Tudod, hogy mi a tanulásmódszertan? Megtanulni tanulni. Én vagyok az a csapatban, aki úgy állította össze a tananyagot, hogy ha végighaladsz rajta, akkor minden a helyére kerülhet a fejedben.

Mert tudom, hogy mit hogyan kell elmagyaráznunk neked annak érdekében, hogy a felvételi stresszhelyzetében is a legjobbat hozd ki magadból.

Szentesi Kata
oktató

Ha együtt tanuljuk a magyart, rájössz, hogy mindent tudsz már a felvételire, csak megfelelően kell az ismereteidet rendszerezni. De ha eddig valami homályos is volt, most velem az is biztosan kitisztul!

Tudom, hogy milyen feladatok okoznak neked nehézséget, a videókban megtanítom ezeknek a gyors és zseniálisan egyszerű megoldását is. 

Tanuljunk együtt az 50 pontos felvételiért! 

„Más előkészítőn is részt vettünk, de az eTalonban tanult a legtöbbet a gyermek...”

Szülők visszajelzései rólunk

Kedves eTalOnline csapat! 

Szeretnénk megköszönni a magyar online kurzust, nagyon sokat segített a lányomnak a felvételire való felkészülésben és a 43 pontos felvételi megírásában!

Sajnos elég későn találtunk rá, csak novemberben vettük meg a kurzust, de mégis sikerült a felvételiig befejezni, mert a kislányom nagyon élvezte. Önállóan nézte a videókat, oldotta meg a tanárnővel együtt a feladatokat.

A kvízeket még mi, szülők is nagyon élveztük, sokszor a kislányom, miután kitöltötte, újra megnyitva a család tudását is tesztelte. És nagyon sok új közmondást is tanultunk, azóta használjuk is őket. 😊

Liza nevében is köszönjük az eTalOnline csapatának, hogy élvezhette a tanulást és a profi, lelkiismeretes munkát!

Üdvözlettel, 
Gabriella

Azért írok önöknek, hogy megköszönjem az eTalOnline előkészítőjét! Édesanyám találta a neten, megnéztük a bemutató kurzust, és mindjárt meg is vettük a matekot.

Nagyon szuper volt, a tanár urak egyszerűen és teljesen érthetően magyarázták el a tananyagot. Addig is már sok felvételi feladatot oldottam meg, de megnézve a videókat kiderült, hogy nagyon sokat sokkal egyszerűbben és gyorsabban is meg lehet oldani.

Annyira tetszett a matek, hogy nemsokára a magyart is megvettük. Arról is csak csupa jót tudok írni, gratulálok Önöknek, hogy ilyen szuper előkészítőket állítottak össze! Nagyon szerettem őket csinálni! A tesóm jövőre felvételizik, azt mondta, ő is ezzel akar tanulni.

Ja, és a lényeg: 44 pontos matekot és 42 pontos magyart írtam (idén nagyon nehéz volt a magyar), és felvettek az első helyen megjelölt gimibe!

Még egyszer köszönöm a felkészítést, és gratulálok az oldalhoz!

Péter

Válassz magyar csomagot!

A kurzusok 2025. március 31-ig lesznek számodra elérhetők.

Biztosra megyek csomag

49.000 Ft
 • 12 +1 téma
 • Témánként 18 kidolgozott feladat videós magyarázattal
 • Az elméleti tananyag videós magyarázata
 • A témához tartozó letölthető feladatlap
 • Témánként 4-5 online kvíz
 • Témát lezáró ellenőrző feladatlap vagy kvíz
 • Játékok
népszerű

Készülök csomag​

39.000 Ft
 • 12 +1 téma
 • Témánként 12 kidolgozott feladat videós magyarázattal
 • Az elméleti tananyag videós magyarázata
 • A témához tartozó letölthető feladatlap
 • Témánként 2-3 online kvíz
 •  
 • Játékok

Háromszoros garancia és ajándékok

Ingyenes próbacsomagok

Ingyenes próbacsomagjainkkal kaptál egy képet a kurzusainkról. Szereted-e tanáraink hangját, tetszik-e a videók képvilága, átláthatóak-e a tesztek?

Ingyenes szintfelmérő kvízek

Az ingyenes szintfelmérő kvízekkel letesztelhetted a tudásod, ami segítséget nyújt a megfelelő csomag kiválasztásához!

100% pénzvisszafizetési garancia

Ha megvásárolod bármelyik kurzusunkat, de 48 órán belül meggondolod magad, a vásárlás árának 100%-át visszautaljuk.

Ajándék a biztos felkészüléshez

Ha most együtt vásárolsz matek és magyar Biztosra megyek felvételi előkészítő kurzust, az anyanyelvi kompetencia-fejlesztő kurzust ingyen kapja meg a gyermeked a sikeres felkészüléshez.

Fontos! Ha már van hozzáférésed az oktatási rendszerünkhöz, kérjük megrendelésedet az előzőleg, regisztrációkor megadott email címeddel add le! Ekkor az újonnan megvásárolt tanfolyam is bekerül a személyes oktatási fiókodba.

Rendelés menete

Válaszd ki, melyik tanfolyamot szeretnéd megrendelni, majd válaszd ki, hogy utalással vagy kártyával fizetsz. A díj beérkezését követően emailben küldjük a számlát és a hozzáférési információkat.

Biztonságos fizetés

A tanfolyamok árát biztonságos, bankkártyás fizetéssel is ki tudod egyenlíteni. Az adatok titkosított SSL csatornán kerülnek a bankhoz, így azokat mi nem látjuk.

Hol találom a kurzusaimat?

Az etalonline.hu oldal jobb felső sarkában találsz egy BELÉPÉS AZ OKTATÁSI KÖZPONTBA gombot. A gombra kattintva beléphetsz arra a felületre, ahol az összes megvásárolt kurzusodat megtalálod.

Kérdésed van?

Némelyikre biztosan választ találsz a Gyakori Kérdések között. Ha mégsem, keress bennünket bizalommal az info@etalonline.hu címen. Rövid időn belül válaszolunk.