Barion Pixel

Tanfolyam tartalom

Összes kiniytása

Matematika felvételi előkészítő 4. osztály

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
47000 Ft
Kezdj hozzá

Üdvözlünk az eTalOnline 4. osztályos matek felvételi előkészítőjén!

A következő hetekben, hónapokban együtt fogunk dolgozni. Mindent megteszünk azért, hogy a lehető legjobban felkészítsünk a januári felvételire. Sőt, ezt a tananyagot jól hasznosíthatod az iskolai matekórákra való tanuláshoz is.

Ha lelkiismeretesen, figyelmesen végighaladsz az anyagokon, követed az utasításainkat, ajánlásainkat, garantáltan felkészülten, magabiztosan mehetsz a matematika felvételire.

Hogyan készülhetsz az online tananyagunkkal?

Az online matematika felkészítő 13+1 modulból áll.

Bár a leckék laza kapcsolatban állnak, de a kurzus didaktikailag felépített, az új témák már alapoznak az előzőekben elsajátított ismeretekre, ezeket nem ismételjük, csak utalunk rájuk.

Ezért javasoljuk, hogy először az általunk megadott sorrendben haladj a tanulással. Emellett azonban bármikor visszaléphetsz – sőt tedd is meg, ha úgy érzed, hogy valamilyen tudásanyagot át kell ismételned!

A videók bármennyiszer megnézhetők, a tesztek többször kitölthetők, a feladatlapok újra letölthetők, így ha a kurzus végére értél, érdemes ismételned, újra elővenned azokat a leckéket, amikről úgy érzed, hogy nehezebben mennek.

A teljes kurzus 2024. március 31-ig lesz elérhető számodra. 

ModulTéma
1. modulKombináljunk!
2. modulMértékegységek
3. modulDiagramok
4. modulRendezés
5. modulEgész számok alakja és értéke
6. modulMűveletek egész számokkal
7. modulSzámok és számkártyák
8. modulSorozatok
9. modulKerület, terület
10. modulKockák és más testek
11. modulSzöveges feladatok 1.
12. modulSzöveges feladatok 2.
13. modulPróba felvételi
+1. modulTippek, trükkök a felvételi előtt

Milyen elemekből áll az online felkészítő?

Videók

  • Megkapod a kiválasztott csomagnak megfelelő számú kidolgozott felvételi feladat videós magyarázatát, megoldását,
  • a modul témájához kapcsolódó videós segítségeket, a felvételi elméleti tanananyagának teljes feldolgozását.

Feladatlapok

  • A modulhoz tartozó kidolgozott feladatok kérdéseit megkapod letölthető, nyomtatható feladatlap formában is. Fontos, hogy az éles felvételihez hasonló körülményeket is megszokd, papír alapon is dolgozz a feladatokon.

Kvízek

  • Néhány lecke elvégzése után lehetőséged van egy – általában 10 kérdésből álló – gyorsteszt kitöltésére. Az eredményeidről azonnali értékelést kapsz, így már egy-egy téma tanulása közben visszajelzünk, hogy előbbre léphetsz-e, vagy további gyakorlásra van szükséged.

Játékok, interaktív gyakorló táblák

  • Némelyik leckében játékot vagy interaktív gyakorló táblát is találsz. Ezek a felvételi elméleti tananyagainak játékos, élvezetes  elsajátítását segítik, illetve még látványosabban, szemléletesebben mutatják be az adott feladatot.

Minden elemet többször megnézhetsz, letölthetsz, kitölthetsz és megoldhatsz!

A kurzus alatt találod az előkészítő témáit, és ezek tartalmazzák a leckéket. Mielőtt nekiállsz a leckéknek, a téma főoldalát is nyisd meg, itt érdekességeket, tanácsokat olvashatsz az adott témával kapcsolatban. Javasoljuk, hogy az általunk megadott sorrendben haladj, de ez nem kötelező.

Lapozd végig a leckéket, tekintsd át a megtanulandó anyag mennyiségét, építs fel egy tanulási stratégát!

A tanulási stratégia fontos eleme a megfelelő időgazdálkodás, a tanulási idő megtervezése. Javasoljuk, hogy hetente 2-3 alkalommal próbálj meg legalább egy órát foglalkozni a tananyaggal.

Ha ennyi időt koncentráltan tanulsz, akkor garantáljuk, hogy nagyon sokat fogsz fejlődni a felvételiig. Az iskolai jegyeid is javulhathatnak, ami dupla haszon, hisz ezek beleszámítanak a felvételi pontszámodba.

Kezdhetjük is a közös munkát!

Élvezetes tanulást kívánunk!

Ha a tananyagban bármilyen formai vagy tartalmi hibát észlelsz, kérjük, hogy jelezd nekünk az info@etalonline.hu email címen, és a lehető legrövidebb időn belül javítjuk.
Köszönjük a segítségedet!