Barion Pixel

Tanfolyam tartalom

Összes kiniytása
Lecke tartalom
0% befejezve 0/53 lépés

Matek felvételi előkészítő 8. osztály Biztosra megyek csomag (2025)

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
62000 Ft
Kezdj hozzá

Üdvözlünk az eTalOnline 8. osztályos matek felvételi előkészítőjén!

A következő hetekben, hónapokban együtt fogunk dolgozni. Mindent megteszünk azért, hogy a lehető legjobban felkészítsünk a januári felvételire.

Tanulni viszont neked kell, és ez nem kis munka!

Ha lelkiismeretesen, figyelmesen végighaladsz az anyagokon, követed az utasításainkat, ajánlásainkat, garantáltan felkészülten, magabiztosan mehetsz a vizsgára.

Hogyan készülhetsz az online tananyagunkkal?

Az online felkészítő 12+1 modulból áll.

Bár a leckék laza kapcsolatban állnak, de a kurzus didaktikailag felépített, az új témák már alapoznak az előzőekben elsajátított ismeretekre, ezeket nem ismételjük, csak utalunk rájuk.

Ezért javasoljuk, hogy először az általunk megadott sorrendben haladj a tanulással. Emellett azonban bármikor visszaléphetsz – sőt tedd is meg, ha úgy érzed, hogy valamilyen tudásanyagot át kell ismételned!

A videók bármennyiszer megnézhetők, a tesztek többször kitölthetők, a feladatlapok újra letölthetők, így ha a kurzus végére értél, érdemes ismételned, újra elővenned azokat a leckéket, amikről úgy érzed, hogy nehezebben mennek.

A teljes kurzus 2025. március 31-ig lesz elérhető számodra. 

ModulTéma
1. modulAlgebra
2. modulKombinatorika
3. modulGeometria
4. modulMértékegységek
5. modulSíkidomok. Kerület- és területszámítás
6. modulFelszín- és térfogatszámítás
7. modulSzöveges feladatok 1. Százalék, arány
8. modulDiagramok, grafikonok, táblázatok
9. modulSzöveges feladatok 2.
10. modulSzöveges feladatok 3.
11. modulPróba felvételi 1.
12. modulPróba felvételi 2.
+1. modulTippek, trükkök a felvételi előtt

Milyen elemekből áll az online felkészítő?

Videók

  • Megkapod a kiválasztott csomagnak megfelelő számú kidolgozott felvételi feladat videós magyarázatát, megoldását,
  • a modul témájához kapcsolódó videós segítségeket, a felvételi elméleti tanananyagának teljes feldolgozását.

Feladatlapok

  • A modulhoz tartozó kidolgozott feladatok kérdéseit megkapod letölthető, nyomtatható feladatlap formában is. Fontos, hogy az éles felvételihez hasonló körülményeket is megszokd, papír alapon is dolgozz a feladatokon.
  • Letölthetsz egy-egy témát lezáró tudásszintmérő feladatlapot. Ezen a feladatlapon található kérdéseket önállóan, papír alapon kell megválaszolnod. A megoldások ellenőrzése után visszajelzést kapsz az eredményeidről. Így láthatod, hogy mely területen vannak még esetleg hiányosságaid, melyik anyagrészeket ismételd, nézd át újra.

Kvízek

  • Néhány lecke elvégzése után lehetőséged van egy – általában 10 kérdésből álló – gyorsteszt kitöltésére. Az eredményeidről azonnali értékelést kapsz, így már egy-egy téma tanulása közben visszajelzünk, hogy előbbre léphetsz-e, vagy további gyakorlásra van szükséged.

Játékok, interaktív gyakorló táblák

  • Némelyik leckében játékot vagy interaktív gyakorló táblát is találsz. Ezek a felvételi elméleti tananyagainak játékos, élvezetes  elsajátítását segítik, illetve még látványosabban, szemléletesebben mutatják be az adott feladatot.

Minden elemet többször megnézhetsz, letölthetsz, kitölthetsz és megoldhatsz!

A kurzus alatt találod az előkészítő témáit, és ezek tartalmazzák a leckéket. Mielőtt nekiállsz a leckéknek, a téma főoldalát is nyisd meg, itt érdekességeket, tanácsokat olvashatsz az adott témával kapcsolatban. Javasoljuk, hogy az általunk megadott sorrendben haladj, de ez nem kötelező.

Lapozd végig a leckéket, tekintsd át a megtanulandó anyag mennyiségét, építs fel egy tanulási stratégát!

A tanulási stratégia fontos eleme a megfelelő időgazdálkodás, a tanulási idő megtervezése. Javasoljuk, hogy hetente 2-3 alkalommal próbálj meg legalább egy órát foglalkozni a tananyaggal.

Ha ennyi időt koncentráltan tanulsz, akkor garantáljuk, hogy nagyon sokat fogsz fejlődni a felvételiig. Az iskolai jegyeid is javulhathatnak, ami dupla haszon, hisz ezek beleszámítanak a felvételi pontszámodba.

Kezdhetjük is a közös munkát!

Élvezetes tanulást kívánunk!

Ha a tananyagban bármilyen formai vagy tartalmi hibát észlelsz, kérjük, hogy jelezd nekünk az info@etalonline.hu email címen, és a lehető legrövidebb időn belül javítjuk.
Köszönjük a segítségedet!