Barion Pixel

Nyári táborok

Nyári táborok

Minden táborunk 5 napos napközis tábor: naponta 8:00 és 16:30 között tartanak a foglalkozások. A gyerekek napközben teljes ellátást, tízórait, ebédet, uzsonnát és frissítő italt kapnak. Lehetőségünk van speciális étrend biztosítására is.

A délelőtti foglalkozások az eTalonSchool akadálymentesített, légkondicionált, korszerű számítógépekkel felszerelt termében zajlanak (1073 Budapest, Erzsébet körút 24.), a délutánok egy részében külső helyszínekre látogatunk.

A táborban való részvétel feltételei:

  • A Jelentkezési lap kitöltése
  • Az Általános Szerződési Feltételek elolvasása és elfogadása
  • A jelentkezés beérkezése után kiállított számla (részletfizetésnél előlegszámla) összegének átutalása
  • A tábor kezdő időpontjáig a tábor teljes díjának kiegyenlítése

3D animációs táborok

Ne csak játssz a számítógépeden, hanem alkoss is vele!

Találd ki és készítsd el a saját 3D animációidat!

Nálunk megtanulhatod, hogyan!

 

Szerezz élményeket, alkoss, szórakozz, miközben észrevétlenül sok hasznos és érdekes dolgot is tanulsz! Délelőttönként a gyerekek megismerkednek a 3D animáció alapjaival, és különböző – a délutáni programokhoz kapcsolódó – modelleket, animációkat hoznak létre. Ekkor készítjük elő – elméleti ismeretekkel – a délutáni külső helyszínek látogatását is.

 

„Köszönjük szépen ezt a hetet. A szervezés profi volt! Tényleg! Nagyon szeretem látni, ha van még valami, ami úgy működik, ahogy kell. És ez olyan volt. Laurán én azt láttam a héten, hogy elfáradt a nap végére. De azért minden nap, amikor hazaértünk, mutatott valamit, egy hajót itthon is készített valamelyik délután. Sőt, még ma este is csinált egy ceruzás animációt és mindent végigmutatott a pendrive-ról.”

Laura anyukája

Délutánonként a témához kapcsolódó külső helyszínekre látogatunk, illetve neves szakemberek tartanak a gyerekeknek elméleti és gyakorlati oktatást 3D vizualizációs témákban.

A gyerekek a szabad felhasználású Blender program segítségével ismerkednek meg a 3D animáció alapjaival, amivel utána otthon is folytathatják az alkotást.

A tervek szerint egyik délután ellátogatunk egy neves animációs stúdióba, ahol a gyerekek megismerkedhetnek az animációs és videó effekt (VFX) stúdiók munkájával, technológiai láncával, szoftvereivel. Munka közben láthatják az alkalmazott eljárásokat, hardvereket, beszélgethetnek, kérdezhetnek a szakemberektől. Valóságos, televízióból ismert reklámfilmek, játékfilmek, játékok készítésének néhány trükkjébe is beleshetnek.

A programok között tervezzük idén is a 3D szkennelést és nyomtatást. A gyerekek megismerkedhetnek az additív gyártási technológiákkal, különös tekintettel a 3D nyomtatási eljárásokra, eközben megtanulják a nyomtatásra való előkészítés folyamatát. A délelőtt megtervezett kisebb modell is kinyomtatásra kerül a tábor végére, és mindenki hazaviheti a művét.

A további délutáni programok szervezése során is arra törekszünk, hogy a gyerekek olyan helyekre jussanak el, olyan folyamatokba kaphassanak betekintést, amire a hétköznapokban nincsen lehetőségük.

Időpontok:

2020. június 15-19.

2020. június 29-július 3.

A tábor díja 49.000 Ft

A fizetési feltételekről, kedvezményekről az Általános szerződési feltételekben tájékozódhat.