Ha ma írná gyermeked a felvételit magyarból, felvennék álmai középiskolájába?

Tudd meg most, szakértőink 10 éves felvételi felkészítői tapasztalatai alapján összeállított, ingyenes, online szintfelmérő tesztjéből!

Ha ma írná gyermeked a felvételit magyarból, felvennék álmai középiskolájába?

Tudd meg most, szakértőink 10 éves felvételi felkészítői tapasztalatai alapján összeállított, ingyenes, online szintfelmérő tesztjéből!

A LEGFONTOSABB a felvételivel kapcsolatban, az IDŐ!

Ez LEGFONTOSABB a felvételivel kapcsolatban!

A sikeres felvételi megírásához fontos időben elkezdeni a felkészülést!

Ennek pedig az első lépése, hogy tisztázd, milyen alapokról indul gyermeked, hogy tudd, a felvételiig még mennyi ideje van pótolni a hiányzó tudást!

Már most stresszelsz a felvételi miatt?

A stressz és izgalom legjobb ellenszere a megfelelő felkészülés, amiben most segítünk nektek!

Ha gyermeked 6. vagy 8. osztályosként középiskolába felvételizik magyarból, most ingyen letesztelheted, hogy milyen eredményt érne el a jelenlegi tudásával!

Az ingyenes, online teszt kitöltése
csak 15 percet vesz igénybe!

Az ingyenes, online teszt kitöltése után részletes, kinyomtatható, szakmai értékelést kapsz, amely az alábbiakat tartalmazza:

 • az elért pontszámot
 • a helyes és helytelen válaszok megoldását
 • szöveges értékelést, ezen belül:
  • a teszt százalékos eredményét
  • az ennek megfelelő felvételi pontszámot
  • az időgazdálkodásra vonatkozó megállapításokat
  • ajánlásokat a további tanulási stratégiára

Ha kitöltitek a tesztet, az mindkettőtöknek egy biztonságérzetet fog jelenteni, ugyanis szülőként te tudni fogod, pontosan hol áll a gyermek a felkészülésben folyamatában, és hogy mire van még szüksége a kiértékelés alapján a sikerhez felvételihez, és a gyermek is tisztában lesz azzal, hogy mi az, amit még meg kell tanulnia a célja elérése érdekében.

Tehát, nincs más teendőd, csak kattints az oldalon található gombok egyikére, regisztrálj be ingyen a tesztre, majd ültesd a gép elé a gyerkőcöt, és nézzétek meg, hol tart a felkészülésben!

Biztosan megbízható a teszt eredménye?

A teszt mögött hatalmas szakmai tudás áll, ugyanis közel 10 éves egyéni, és csoportos tantermi felkészítői tapasztalataink alapján biztos lehetsz benne, hogy pontosan fel tudjuk mérni gyermeked aktuális tudásszintjét.

SŐT! A teszt kiértékelésében személyre szabott javaslatokat is megfogalmazunk arra, hogy mit kell még tenni ahhoz, hogy sikeresebb legyen majd az igazi felvételi.

0 év
felvételi előkészítő tapasztalat
0 +
tanított diák​
+ 0
magyar jegy javulás​
0 %
elégedett felvételiző​

Bízhatsz bennünk, és szaktudásunkban!

Bízhatsz bennünk, és szaktudásunkban!

Az eTalOnline alapítói Boronyák Enikő pszichológus, gyógypedagógus, tanulásmódszertani szakember, és Dr. Kovács Tibor informatikus, a Budapesti Műszaki Egyetem docense. Tibor feladata megalkotni a matek kurzusok szakmai-tartalmi elemeit, míg Enikő az ismeretek átadásának tanulásmódszertani, didaktikai kidolgozását végzi. A magyar felvételi előkészítő tananyagának kidolgozója és oktatója Szentesi Kata tanár kolléganőnk, akinek ugyancsak több éves tapasztalata van a diákok felvételire való felkészítésében.

Boronyák Enikő
Dr. Kovács Tibor
Szentesi Kata

"Más előkészítőn is részt vettünk, de az Etalonban tanult a legtöbbet a gyermek..."

Szülők visszajelzései rólunk

„…Szeretnénk nagyon megköszönni az eredményes felkészítésüket, a sok segítséget, tippet, amit a fiam az Etalon-tól kapott. Más előkészítőn is részt vettünk, de elmondása szerint az Etalon-ban tanult a legtöbbet. Hálásak vagyunk, mi szülők, hogy otthonról tudta elvégezni a modulokat, és a megoldást is le tudta ellenőrizni magának a videókkal. Ezzel nagy terhet vettek le a vállunkról….

Gratulálunk a munkájukhoz! Köszönettel!

Erika

„Szia Etalonline!

Köszönjük szépen a felkészítőt, nagyon élvezte a lányom! Sokat segített!

Amikor ideje engedte, nézte a videokat és próbálta megoldani a feladatokat.

Sokszor magától kapcsolta be, ami eddig nem volt rá jellemző.

Szuperek vagytok! KÖSZÖNJÜK!

Klári

Tudd meg most, hogy áll gyermeked
a felvételi felkészüléssel!

Ha most regisztrálsz, ingyenesen hozzáférsz a tudásszintmérő teszthez, és a kitöltés után azonnal megtudhatod gyermeked eredményét.

Izgalom helyett válaszd a biztos felkészülést, amíg még időben vagy!

3 értékes bónusz,
CSAK HA MÉG MA REGISZTRÁLSZ!

3 értékes bónusz,
CSAK HA MÉG MA REGISZTRÁLSZ!

1. ajándék: Ingyenes hozzáférés a matek felvételi szintfelmérő teszthez is!

Hasonlóan a magyarhoz, matekból is felmérheted gyermeked jelenlegi tudását, hogy elegendő e a felvételi teljesítéséhez.

2. ajándék: Matek felvételi próbacsomag hozzáférés

Ez egy ingyenes, videós, bemutató oktatóanyag, ami kifejezetten a gyermekek felvételi felkészülését segíti matekból. (felvételi feladatok megoldása, minta feladatlap, tudásmérő kvíz, tanulás segítő online játék)

3. ajándék: Magyar felvételi próbacsomag hozzáférés

Ez egy ingyenes, videós, bemutató oktatóanyag, ami kifejezetten a gyermekek felvételi felkészülését segíti magyarból. (felvételi feladatok megoldása, minta feladatlap, tudásmérő kvíz, tanulás segítő online játék)

eTalOnline 2021 © | email: info@etalonline.hu | telefon: +36-20-935-0065 | 1073 Budapest, Erzsébet körút 24., 3/18. | Adatvédelmi irányelvek