Gyakran Ismételt Kérdések


Gyakran Ismételt Kérdések

Ezen az oldalon találhatod a gyakran ismételt kérdésekre adott válaszainkat, videós vagy szöveges formában.

Hogyan vásároljam meg a kurzust?
Hogyan változtassam meg a jelszavamat?

Az oldalra belépve, a profilod ikonjára kattintva (jobbra fent a etalon ikon, vagy a profilképed), a lenyíló menüből válaszd a Fiókom fület, majd a Fiókadatok menüben cserélheted a jelszavadat.

Mi a különbség a „Biztosra megyek” és „Készülök” csomag között?

A különbség csak mennyiségi, nem minőségi. A „Készülök csomag” kevesebb kidolgozott felvételi feladatot és kvízt tartalmaz, mint a nagyobb csomag. A részletes összehasonlító táblázatot megtalálod a Kurzusok fül Matek illetve Magyar menüjében.

Hol találom a megvásárolt kurzusaimat?
Nem tudok belépni a fiókomba!

Ez abban az esetben történik, ha rossz felhasználónevet és/vagy jelszót írtál be a bejelentkezéskor.

  • Próbáld újra beírni az adataidat, hátha csak elgépelted!
  • Próbálj az email címeddel és jelszavaddal belépni!
  • Kérj új jelszót a megadott email címedre, és lépj be azzal!
  • Ha egyik sem vezetett eredményre, írj az ügyfélszolgálatnak a telefonszámod megadásával, visszahívunk, és orvosoljuk a problémádat!
Hogyan követhetem a gyermekem munkáját?
Hogyan épül fel egy kurzus?
Milyen sorrendben oldjam meg a kurzus feladatait?

Bár a leckék laza kapcsolatban állnak, de a kurzus didaktikailag felépített, az új témák már alapoznak az előzőekben elsajátított ismeretekre, ezeket nem ismételjük, csak utalunk rájuk.

Ezért javasoljuk, hogy először az általunk megadott sorrendben haladj a tanulással. Emellett azonban bármikor visszaléphetsz – sőt tedd is meg, ha úgy érzed, hogy valamilyen tudásanyagot át kell ismételned!

Mivel a felkerült anyagok bármennyiszer megnézhetők, a tesztek többször kitölthetők, a feladatlapok újra letölthetők, ha a kurzus végére értél, érdemes ismételned, újra elővenned azokat a leckéket, amikről úgy érzed, hogy nehezebben mennek.